Tyxo.bg counter

Savio - Италия

Savio - Италия

Savio - красота от природата! 
Бъдете красиви с хармонично балансираната сила на природата в продуктите на Savio. Печелившата формула на една уникална колекция!
Иновативните формули на марката Savio са в челните редици на биотехнологиите и имат репутация на върхови постижения с изключителни качества, които причисляват Savio към най-висшата първокласна козметика в света!
Всеки продукт на Savio е изключителен не само заради неговото качество, но и заради неговата пълна хармония с природата.
"Естественото е по-добро - природни решения за по-добър живот" е философията, приета чрез използването на естествени съставки, култивирани с органично земеделие, ръчно събирани и биологично сертифицирани. Хиляди растения от алое вера, маслина, пшеница и др. са под специалните грижи на екип обучени експерти, които произвеждат най-важните суровинни материали, както и голямо разнообразие от билки. Всички те са с гарантиран произход, доказано качество и срок на годност. Между тях алое вера се смята за кралицата на лечебните билки с над 100 лечебни свойства!
Продуктите на Savio с алое вера са изготвени в съответствие с най-новите иновативни технологии на базата на местните традиции, така че природните компоненти да останат непроменени.
Всички козметични продукти на Savio се подлагат на микробиологични изследвания, тестват се клинично и отговарят на изискванията на международния екологичен стандарт, като са ориентирани и към постигане на максимална безвредност за околната среда.
Savio предлага уникална и разнообразна палитра от висококачествена и луксозна козметика от истинските природни продукти, които имат положителен ефект както върху нас, така и върху света, в който живеем! Бъдете уникални, бъдете единствени, бъдете себе си с козметиката на Savio!Продукти, добавени за сравняване: 0


Защитен крем за ръце и нокти за чувствителна кожа с алое - Savio

Защитен крем за ръце и нокти за чувствителна кожа с алое - Savio

Защитен крем за ръце и нокти за чувствителна кожа с алое - SavioКремът за ръце подпом..

18.98 лв.

Натурален подхранващ душ гел за тяло с алое и маслина - Savio

Натурален подхранващ душ гел за тяло с алое и маслина - Savio

Натурален подхранващ душ гел за тяло с алое и маслина - SavioПодхранващ душ гел с изключително почис..

27.99 лв.

Овлажняващ лосион за тяло за еластична кожа с алое и маслина - Savio

Овлажняващ лосион за тяло за еластична кожа с алое и маслина - Savio

Овлажняващ лосион за тяло за еластична кожа с алое и маслина - SavioЛосион за тяло с високо съд..

24.99 лв.

Универсален фин гел за тяло против хронични възпаления - Savio

Универсален фин гел за тяло против хронични възпаления - Savio

Универсален фин гел за тяло против хронични възпаления - SavioФин, натурален гел, базиран на алое ве..

19.98 лв.

Продукти от 1 до 4 от общо 4 (1 страници)